Frequentie Therapie

 

 Albert Einstein: Alles is energie

Alles is energie en zendt trillingen uit op een eigen frequentie. Ons lichaam is omgeven door een magnetisch energieveld en al onze cellen, weefsels en organen hebben hun eigen frequentie. Dit geldt ook voor schimmels, parasieten, virussen en bacteriën. Maar ook ziekten en aandoeningen hebben hun eigen frequenties en al deze frequenties kunnen gemeten worden. Een disbalans hierin kan de oorzaak zijn van fysieke en/of mentale gezondheidsklachten.

De uitvinding van frequentietherapie

Frequentietherapie is gebaseerd op uitvindingen op het gebied van quantumfysica en biofysica. De basis voor de uitvinding werd al aan het einde van de 19e eeuw gelegd door Nikola Tesla, een genie op het gebied van elektronica. De Quantum theorie van entropie logica, de mate van orde en/of wanorde, heeft zijn oorsprong in 1980 en was de belangrijkste ontdekking op het gebied van diagnostische geneeskunde.

Hoe kunnen frequenties herstellen.

Wanneer de trillingen in en rond onze cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te reguleren en te helen af. Elke cel in ons lichaam heeft zijn eigen metabolisme. Water, voedingsstoffen en zuurstof worden via de celmembranen (openingen in de celwand) naar binnen getransporteerd en afvalstoffen naar buiten. Deze ‘klepjes’ in de celwand openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil. Dit spanningsverschil is verantwoordelijk voor een gezond of ongezond celmetabolisme. Frequentietherapie kan dit spanningsverschil weer verbeteren.

Zoals gezegd hebben ziekten en aandoeningen ook hun eigen frequentie. Als er bijvoorbeeld een verstoorde frequentie van een bepaald orgaan gemeten wordt, kan het apparaat de gezonde frequentie van dat orgaan terugkoppelen via de koptelefoon( deze is opgeslagen in de database) De chaos in het orgaan wordt hierdoor verminderd en het zelfherstellend vermogen gestimuleerd en ondersteund. Daarnaast kan het apparaat ook frequenties uitzenden die ziekmakers als schimmels, parasieten, virussen en bacteriën verzwakken.

Hoe verloopt de behandeling

Via een koptelefoon met infrarood sensoren die de magnetische velden van het lichaam kunnen waarnemen. Binnen een aantal minuten scant het apparaat het hele lichaam, analyseert de uitkomst en toont dit met beelden op een computerscherm. Hierna wordt een vergelijking gemaakt tussen de gemeten waarden en een database met profielen van gezonde mensen, orgaantypen, de verschillende celtypen per orgaan, maar ook van ziektebeelden, bacteriën, virussen, etc. Ook wordt er gemeten in welke mate allergenen, toxines en pathogenen (ziekmakers) een belasting vormen en wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn. Aan de hand van een puntenscore wordt een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

Behandelplan.

Door de uitslag van de frequentiemetingen, aanvullende onderzoeken en het klachtenpatroon naast elkaar te leggen kan de oorzaak bepaald worden en kan er een behandelplan op gesteld worden. Mijn opleiding Microbiologie geeft mij hierbij  inzicht welke schimmels, parasieten, virussen en bacteriën klachten veroorzaken. Hierbij kunnen de helende frequenties ingezet worden.

Frequentietherapie is bij Praktijk EnergiekerZijn geen zelfstandige therapie maar altijd een combinatie met 0rthomoleculaire Leefstijl therapie.

Wil je meer weten over frequentietherapie? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Zet jij de eerste stap op weg naar je energieke zelf?