Wil jij leren hoe je zelf je handen kunt masseren?

Je handen laten net als je voeten zien hoe het met je gezondheid is gesteld. Ook daar kun je aan aflezen of je energiek bent of juist klachten ervaart. Door dan de reflexpunten op je handen te masseren, versterk je je zelfherstellend vermogen.

Wat leer je bij deze workshop:

Bij deze workshop leer je in kleine groepjes de technieken aan om op je eigen handen een reflexmassage te kunnen geven. Ook wordt er uitgelegd waar de te bewerken zones liggen om de eerste symptomen van hoofdpijn, pijnlijke schouders, spijsverteringsproblemen en  verkoudheid te kunnen verlichten. Door het het dagelijks bewerken van de verschillende reflexgebieden op je handen kun je preventief je gezondheid ondersteunen. Handreflex op je eigen handen kun je altijd onopvallend en overal toepassen zoals bijvoorbeeld tijdens je werk, in de file of als je op visite bent. Het werkt rustgevend, geeft stressverlichting en je lichaam krijgt de kans om zichzelf te herstellen. Je krijgt ook een hand-out mee zodat je thuis ook al het geleerde goed kunt blijven toepassen.

Duur workshop: 2,5 uur

Kosten:29,50 euro

Wil je meer weten over de mogelijkheden van data en tijden, houd mijn website en facebookpagina in de gaten. Je kunt me natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

 

 

 

Praktijk EnergiekerZijn

Locht 60 

5504KE Veldhoven

energiekerzijn@gmail.com

tel:06-10494649