Wil jij leren hoe je zelf je handen kunt masseren?

Je voeten vertellen hoe het met je gezondheid is gesteld. Maar, dat geldt eveneens voor je handen. Ook daar kun je aan aflezen of je goed in je vel zit, energie hebt of juist klachten ervaart en minder happy bent. Door dan de reflexpunten in je handen te masseren, versterk je je zelfherstellend vermogen.

Wat leer je bij deze workshop:

Bij deze workshop leer je in kleine groepjes de technieken aan om op je eigen handen een reflexmassage te kunnen geven. Er wordt uitgelegd waar de te bewerken zones liggen om de eerste symptomen van stress, hoofdpijn, nekpijn, pijnlijke schouders, spijsverteringsproblemen en verkoudheid te kunnen verlichten. Handreflex op je eigen handen kun je altijd onopvallend en overal toepassen zoals voorbeeld tijdens je werk, in de file of als je op visite bent. Het werkt rustgevend en helpt bij stressverlichting. Je lichaam krijgt de kans om zichzelf te herstellen. Je krijgt ook een hand-out mee zodat je thuis ook al het geleerde goed kunt blijven toepassen.

Duur workshop: 2,5 uur

kosten: €29,50

Wil je meer weten over de mogelijkheden van data en tijden, houd mijn website en facebookpagina in de gaten. Je kunt me natuurlijk ook altijd mailen of bellen.